Avantajele bateriilor cu Li-ION: Ar trebui faceți schimbul?

Avantajele bateriilor cu Li-ION

Bateriile cu litiu-ion sau Li-ION sunt peste tot în aceste zile - în telefoanele smartphone, în laptop, chiar și pe o bicicletă sau o mașină electrica. Cu toate acestea, probabil nu se află în stivuitoarele pe care compania dvs. le folosește deja pentru manipularea marfurilor.

Stivuitoarele electrice utilizează de obicei bateriile tradiționale cu plumb ca sursă de energie. Aceste baterii sunt foarte grele, contribuind la crearea unei contragreutati adaptate pentru compensarea sarcinilor ridicate de stivuitorul dvs. Așa cum toți cei care lucrează cu stivuitoare știu, bateriile cu plumb necesită întreținere și curățare periodică, schimbări frecvente atunci când se lucreaza intens și o cameră de încărcare specială, astfel încât gazele periculoase pe care le emit bateriile în timpul încărcării lor, să nu provoace accidente.

Bateriile Li-ION au limitările lor, dar fac din aceste probleme comune un lucru de domeniul trecutului. Tehnologia are o serie de alte avantaje, care contribuie la reducerea costurilor bănești și de timp ale utilizarii lor pe stivuitoare. Acest lucru vă permite să investiți timpul și banii în ceva mult mai valoros - munca dvs. de zi cu zi pentru manipularea materialelor.


Adaugă un comentariu

ADAUGĂ COMENTARIU FĂRĂ SĂ TE ÎNREGISTREZI

0

Comentarii (731)

Load Previous Comments